IMG_3362Al ruim anderhalf decennium bezig met journalistiek. Waar ik me in het begin met name bezighield met sport, kwam ik er later achter dat toch vooral het nieuws datgene is wat me raakt.

Toen ik 20 jaar geleden zei dat ik Mart Smeets wilde worden, was het duidelijk. Ik ging journalistiek studeren. Ik zat alleen nog op de basisschool, dus dat zou nog wel een tijdje duren. Tot 1998, het jaar waarin ik begon op de School voor Journalistiek in Tilburg, toen nog de Academie voor Journalistiek & Voorlichting.

Ik heb altijd geschreven en schrijf nog steeds. Op dit moment met name voor als rechtbankverslaggever voor het Brabants Dagblad, het ANP, de PZC en BN/De Stem. In die hoedanigheid schrijf ik veel vanuit de rechtbanken in Breda en Den Bosch en het gerechtshof Den Bosch. Artikelen van mij trof u recent aan in het Brabants Dagblad, ThePostOnline en via het ANP in alle media in Nederland.

Natuurlijk ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe opdrachtgevers, dus contact opnemen kan altijd.

Werkervaring
2004 – heden Freelancer te ‘s-Hertogenbosch
Functies als verslaggever en eindredacteur voor o.a: ANP, BN/De Stem, Brabants Dagblad, PokerNews,TBWA/Neboko, Stats Europe/Elfvoetbal, Provinciale Zeeuwse Courant, Break Out!, Sport International, ThePostOnline.nl en Panorama.
2003 Vervangend (eind)redacteur sportredactieProvinciale Zeeuwse Courant te Goes
2001 – 2002 Freelancer voetbaltekstbureauUpton Park B.V. te Den Haag
2001 Stagiair voetbaltekstbureau (o.m. Elf)Upton Park B.V. te Den Haag
1999 – 2000 Stagiair sportredactieProvinciale Zeeuwse Courant te Vlissingen
Opleidingen
1998 – 2003 Journalistiek, Fontys Hogescholen te Tilburg
Afstudeerrichting: Schrijvende pers
1992 – 1998 VWO, Buys Ballot College te Goes